Rabatt mobilabonnement

Rimelig mobilabonnement

Det er mange tilbydere av mobilabonnement. På vegne av min kone tok jeg en titt på priser og hva man får hos den enkelte tilbyder. Hun hadde Onecall før jeg begynte jakten etter et rimeligere mobilabonnement.

Kona hadde gratis ringetid og SMS/MMS, samt 1GB data i sitt mobilabonnement. Prisene hos de ulike tilbyderne var stort sett de samme når jeg sjekket, med et hederlig unntak: Ice.net. Der får man samme produkt til halv pris! Jeg ser ingen grunn for å betale kr 199,- hos Onecall, når man betaler kun kr 99,- for akkurat samme produkt hos Ice.net. Valget var enkelt; vi skiftet abonnementet til Ice.net.

ICE.net

Det finnes et annet rimelig abonnement fra Hello. Det koster kr 98,- pr mnd, men hastigheten på Internett er maks 10 Mbps. Hos Ice.net er den på 50 Mbps.

Resultat etter ca 6 måneders testperiode: Alt fungerer som hos Onecall, men prisen er altså halvert. Kundeservice tar telefonen noen tregere enn hos Onecall, men det er til å leve med. På 1 år sparer vi kr 1.200,-.

PS! Er du medlem hos LO Favør, kan du gå opp et hakk og få deres 2GB abonnement rimeligere enn oss andre. Les mer her instasave.no/rabatt/mobiltelefoni-fra-ice

Forfatter: Arve Hinna

Arve jobber til daglig med nettløsninger og digital markedsføring i firmaet InBusiness. Han er også initiativtaker av nettsiden InstaSave.no, nettsiden som er laget for at du skal spare penger.