5%
Rabatt hos Zalando
Kjøp merkevarer hos Zalando. Alltid gratis levering og retur!
100 Dagers returrett · Størst på klær og sko! · Stort utvalg salgsvarer!
logo
Som medlem i Coop får du gode medlemstilbud, kjøpeutbytte på alt du handler og gunstige rabattordninger hos Coops samarbeidspartnere.
Se alle rabatter du kan få via Coop

Rabatt hos Zalando

Nå kan du oppfylle shoppingdrømmen - med noen få klikk.


På zalando.no får du som Coop-medlem Norges største utvalg av klær og sko. Med over 1500 kjente merkevarer innenfor flere kategorier og med fri frakt og retur, kan vi garantere at du finner antrekk til hverdags, fest, jobb og fritid – til hele familien. Følg med for kampanjetilbud og medlemsuker med egen Coop rabattkode. Oppdag en hel verden av klær og sko, til en fast medlemsbonus på 5% som settes inn på ditt fordelsregnskap.

Slik gjør du for å få rabatten hos Zalando:

For å opptjene bonus på Zalando med Coop, holder det å logge seg inn på min side hos Coop og deretter klikke på “shop hos Zalando og opptjen bonus” knappen. Der kan du handle det du ønsker å få 5% tilbake på dine bestillinger.

Det er viktig at du alltid logger deg inn på Coop min side og klikker deg direkte videre til Zalando.no. For å opptjene bonus kan du ikke gå via andre nettsider enn coop.no/minside før du legger inn orderen. Det er ikke mulig å bruke rabattkuponger i tilegg til å opptjene bonus. Zalando gir penger tilbake (bonus) på alle godkjente kjøp.

InstaSave
Se hvor mye penger du kan spare ved å bruke denne rabatten
Du skal handle for:
Din rabatt:
5%
Du sparer:

Hvor

Hele Norge

Kategori

Klær & personlig pleie

Periode

Alltid