Spar penger med Norwegiankort og Kolonial.no

Norwegiankortet og Kolonial.no = sant

Familien handler nå rundt 90% av maten på Kolonial.no. Det er vi utrolig fornøyde med. Vi har også en policy om at på alt vi kjøper, så skal vi få noen igjen.

Familien handler nå rundt 90% av maten på Kolonial.no. Det er vi utrolig fornøyde med. Vi har også en policy om at på alt vi kjøper, så skal vi få noe igjen. I praksis blir det for oss:

  • SAS EuroBonus poeng på American Express kort ELLER
  • CashPoints hos Norwegian

Vi ble derfor riktig så glade da vi hørte at man nå får 5% rabatt på alt vi handler hos Kolonial.no.

Alt du må gjøre er å betale med Norwegiankortet ditt. Handler man for kr 1.000,-, så får man kr 50,- i CashPoints. Husk at 1 CashPoint = 1 krone (ved kjøp av flybilletter). For oss som reiser endel med Norwegian, er dette gode nyheter!

Vi sparer minimum kr 3.600,- pr år
Om vi regner et snitt på kr 1.600,- pr handel i 45 uker, så blir det kr 72.000,- pr år. Da sparer man kr 3.600,- pr år ved å bruke Norwegian kortet.

Ikke et ekstremt høyt beløp, men det kan fort blir en Spania tur for 2 personer det. Om man bruker et vanlig betalingskort, får man jo ikke noe igjen.

PS! Vi har ikke betalt en krone i renter hos NorwegianBank, og tenker å fortsette med det 😉

Spar penger på kolonial.no

Forfatter: Arve Hinna

Arve jobber til daglig med nettløsninger og digital markedsføring i firmaet InBusiness. Han er også initiativtaker av nettsiden InstaSave.no, nettsiden som er laget for at du skal spare penger.